Κούρδισμα Πιάνου

Η νέα υπηρεσία κουρδίσματος κλασσκού πιάνου της wemusic δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες και επαγγελματίες που αναζητούν εξειδικευμένους τεχνικούς πιάνου (ωδεία, συναυλιακοί χώροι, χώροι με ζωντανή μουσική που διαθέτουν πιάνο) να αναζητήσουν μέσα από το δίκτυό μας τον κατάλληλο χορδιστή, να κλείσουν ραντεβού και να έχουν το πιάνο τους σε κατάσταση ιδανική για παίξιμο ή ηχογράφηση όσον αφορά το κούρδισμά του. 

Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει:

Κούρδισμα κλασικού πιάνου λόγω παλαιότητας

Οι συνεργάτες χορδιστές πιάνου της wemusic θα αναλάβουν το κούρδισμα του οργάνου σας ανεξαρτήτως παλαιότητας. Θα εκτιμήσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το πιάνο και θα σας συμβουλεύσουν σχετικά με το πόσες φορές χρειάζεται να κουρδιστεί ώστε να έρθει στο σημείο που επιθυμείτε.
 

Κούρδισμα κλασικού πιάνου για ιδιωτική χρήση

Ο χορδιστής πιάνου θα έρθει στο χώρο της οικείας σας και θα αναλάβει το κούρδισμα του πιάνο. Η υπηρεσία αφορά μαθητές ωδείου και πιανίστες που επιθυμούν μία ή δύο φορές το χρόνο να έχουν το πιάνο τους κουρδισμένο σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Τακτικό Κούρδισμα Πιάνου για Επαγγελματική χρήση

Η υπηρεσία αφορά στούντιο ηχογράφησης, συναυλιακούς χώρους, ωδεία και γενικά περιπτώσεις όπου το κούρδισμα του πιάνου πρέπει να γίνεται τακτικά είτε για τυπικούς λόγους (το πιάνο οφείλει να είναι σωστά και με ακρίβεια κουρδισμένο πριν την εκάστοτε συναυλία ή ηχογράφηση) είτε για λόγους μουσικούς (για παράδειγμα ένα πιάνο που είναι κουρδισμένο στα 440Hz πρέπει να κουρδιστεί στα 442Hz λόγω συνεργασίας με κλασική ορχήστρα.) 

Χορδιστής Πιάνου – Τιμές

Η τιμή του κουρδίσματος πιάνου κάθε φορά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Πριν κλειστεί το ραντεβού με τον χορδιστή πιάνου είναι δυνατό να γίνει εκτίμηση σχετικά με το πόσο είναι εφικτό ειδικά ένα παλαιό πιάνο να κουρδιστεί, πόσες φορές πρέπει να επαναληφθεί η διαδικασία και ποιο είναι το εκτιμόμενο κόστος κουρδίσματος. 
 

Κούρδισμα Πιάνου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Προς το παρόν η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, κλείσιμο ραντεβού για κούρδισμα επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3472341.