Παραγωγή Podcast

Η ολοκληρωμένη υπηρεσία παραγωγής podcast της WeMusic δίνει τη δυνατότητα σε δημιουργούς, μπάντες, συγγραφείς, δημοσιογράφους να δημιουργήσουν το δικό τους επαγγελματικό podcast, να το διαθέσουν στις πιο δημοφιλείς podcast πλατφόρμες διεθνώς όπως Spotify ή Apple Podcasts και να προωθήσουν το έργο τους μέσα από το podcasting.

Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει:

Studio για podcast

Κάντε την ηχογράφηση του podcast σας στα studio μας. Η WeMusic σας κλείνει αναλόγως τις ανάγκες ηχογράφησης, τα χρονικά περιθώρια και το budget σας, το κατάλληλο studio ηχογράφησης. 
 

Ηχογράφηση Ραδιοφωνικής εκπομπής

Έχετε τη δυνατότητα να εκπέμπετε ζωντανά ραδιοφωνική εκπομπή (συνέντευξη, διάλεξη / ομιλία, μουσική εκπομπή). Ταυτόχρονα μπορείτε να ηχογραφήσετε τη ραδιοφωνική σας εκπομπή και να τη χρησιμοποιήσετε με όποιο τρόπο κρίνετε κατάλληλο στο μέλλον.
 

Δημιουργία Audiobooks

Μετατρέψτε ένα βιβλίο σε podcast ή  audiobook. Η WeMusic σε συνεργασία μαζί σας θα επιλέξει τους κατάλληλους ηθοποιούς που θα αναπαράγουν το εκάστοτε κείμενο. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να φέρετε τη δική σας ομάδα ηθοποιών.

Μουσική επένδυση Podcast

Μπορούμε σε συνεργασία με το δίκτυο της Wemusic να δημιουργήσουμε πρωτότυπη μουσική είτε να επιλέξουμε soundtracks από μουσικές βιβλιοθήκες και να αναλάβουμε την εκκαθάριση των πνευματικών δικαιωμάτων ώστε το podcast σας να είναι πλήρως νόμιμο σε ότι αφορά τα copyrights. Το θέμα της μουσικής επένδυσης είναι σημαντικό καθώς τα podcasts ανεβαίνουν σε πλατφόρμες όπως το Spotify και to YouTube, οι οποίες είναι πολύ αυστηρές σε ότι σχετίζεται με τα πνευματικά δικαιώματα. 

Διανομή Podcast

Η υπηρεσία διανομής περιλαμβάνει ανέβασμα σε πλατφόρμες της επιλογής σας όπως το Spotify, Apple Podcasts, YouTube και βελτιστοποίηση περιεχομένου (tags, keywords, thumbnails) ώστε να βγαίνει ψηλά σε αναζητήσεις στις παραπάνω πλατφόρμες.

Τιμές για παραγωγή podcast

Λόγω του επιχειρηματικού μοντέλου της WeMusic (συνεργασία με υφιστάμενα studios), οι τιμές για παραγωγή ενός podcast ποικίλουν.

H WeMusic συνεργάζεται με επαγγελματικά Studios αλλά και με ιδιωτικούς χώρους που μπορεί να προσφέρουν εκτός από υπηρεσίες ηχογράφησης (μικρόφωνα, κονσόλες κλπ) δυνατότητα βιντεοσκόπησης ή απλά να προσφέρουν ένα καταλληλότερα κλίμα από ένα αμιγώς studio ηχογράφησης.

Για παράδειγμα, εάν το podcast σας αφορά τα βιβλία και κάθε φορά έχετε έναν συγγραφέα ως καλεσμένο είναι πιθανό να επιθυμείτε να κάνετε την ηχογράφηση σε δικό σας χώρο ή σε κάποιο σπίτι με μεγάλη βιβλιοθήκη. H WeMusic διαθέτει στο δίκτυο της χώρους που μπορούν να παρέχουν τη δυνατότητα επαγγελματικής ηχογράφησης αλλά και ιδανικού σκηνικού. 

Ηχογράφηση podcast στο δικό σας χώρο (mobile podcast recording)

Η υπηρεσία mobile podcast recording σας επιτρέπει να κάνετε την παραγωγή του podcast σας στο δικό σας χώρο χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε το δικό σας εξοπλισμό (μικρόφωνα, κάρτες ήχου, κονσόλα, καλώδια) αλλά και να δαπανήσετε χρόνο ώστε να μάθετε τη λειτουργία του λογισμικού. Η WeMusic θα φροντίσει να έρθει συνεργάτης ηχολήπτης με τον εξοπλισμό του στο χώρο σας ώστε να γίνει η ηχογράφηση.

Σχετικά με τις τιμές παραγωγής ενός podcast, αυτές ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και την τελική επιλογή του χώρου που θα γίνει η ηχογράφηση.

Ενδεικτικά, στην απλή περίπτωση που κάποιος δημιουργός θέλει να δημιουργήσει ένα podcast 20 λεπτών με μια φωνή και η ηχογράφηση γίνει σε ένα συνεργαζόμενο σπίτι, το κόστος ξεκινά από τα 35€. Εφόσον επιθυμείτε να κάνετε χρήση της υπηρεσίας mobile recording θα πρέπει προηγουμένως να έρθετε σε επαφή μαζί μας ώστε να μας ενημερώσετε για την τοποθεσία και τις ανάγκες ηχογράφησης. Εάν χρειαστεί η χρήση αμιγώς Studio ηχογράφησης οι τιμές ξεκινάν από 25€/ ώρα.

Μάθετε περισσότερα στο contact@wemusic.gr ή τηλεφωνικά στο 210 3472341.